Weekendtraining 21-23 juni – Opoeteren – Kasteel De Schans

Kasteel De Schans – Opoeteren

Gezond leven staat voor het vinden van goed aanvoelende evenwichten: een evenwicht tussen jezelf mogen tonen en mogen opgaan in een groep, een evenwicht tussen je even in stilte terugtrekken en daarna vol energie iets nieuws realiseren. Een degelijk evenwicht komt er pas nadat je zowel Yin als Yang gelijkwaardig in jezelf toelaat. Als het vrouwelijke en het mannelijke er mag zijn, als de ratio en het gevoelsmatige een even waardevolle plaats krijgen.

Deze training maakt duidelijk dat deze verschillende perspectieven door jou willen gehoord worden. Enerzijds zal NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) modellen en technieken aanreiken die je een ruimer inzicht brengen in jouw handelen en communicatie. Dit is dus een veilige manier om met jezelf onderzoekend aan de slag te gaan want de ratio blijft je begeleiden. Anderzijds zal ELW (Emotioneel Lichaams Werk) onze ratio aan de kant schuiven en leren om te voelen wat het lichaam ons te vertellen heeft. Dit kan de eerste keer onwennig aanvoelen. Eénmaal die stap gezet, biedt het een levenshouding aan waar je met het rationele zoeken nooit zou toe komen.

Tijdens deze training polariseren we niet door één richting als goed te bestempelen en de andere invalshoek te verwerpen. We hebben beiden nodig: verstandig handelen en met openheid durven luisteren naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft.

Van een boeiende ontdekking gesproken!

Deze uitzonderlijke training wordt in het voorjaar 2025 opnieuw ingepland

Schrijf je hier in

Eerstkomende Workshop

Zaterdag 28 en 29 september te Sint-Niklaas

Tweedaagse kennismaking NLP

Laat je verrassen en schrijf je in!